NIFTRIKSE BUITENGEWONE VARKENS

‘Varkensvlees van topkwaliteit’

 

 

Deze zomer lopen ze weer buiten, onze Hamsphire varkens. In 2021 zijn we hiermee als een soort van experiment gestart om te kijken hoe het is om buiten varkens te houden en om meer verbinding met de varkens aan te gaan. Het experiment is geslaagd en jij kunt hier van meegenieten!

 

Van het voorjaar tot het najaar lopen enkele onze bijzondere Hampshire varkens in de wei. Je herkent het Hampshire varken aan zijn zwarte lijf en witte band die over de voorpoten, de schouders en het voorste deel van de rug loopt. Een soort Lakenvelder zoals je bij koeien ziet, maar dan in de varkensvariant. Ze geven een prachtig stuk varkensvlees wat je niet meer kent uit de supermarkt of van de slager. Het vlees van Hampshire is bijzonder smaakvol. Het smaakverschil komt door minimale veredeling, een rustige manier van groeien tot ruim 130-145 kg, goed voer (deels van onze eigen tarwe en maïs) en geen antibiotica.

Met een twinkeling in zijn ogen zei onze slager zelfs dat hij zelden zulke mooie varkens heeft gezien.

Bij deze zomerse temperaturen hebben we nu een BBQ pakket in de aanbieding: 

 

B B Q P A K K E T
NIFTRIKSE BUITENGEWONE VARKENS
INHOUD:
GEMARINEERDE BLOKJES VARKENSHAASSATÉ OM AAN STOKJES TE RIJGEN
GEMARINEERDE HAMLAPPEN
HAMBURGERS·

GEMARINEERDE IN BOUILLON VOORGEKOOKTE SPARERIBS
BBQ WORSTJES
GEKRUIDE SPEKLAPPEN
KNOFLOOK GEMARINEERDE KARBONADE

KOSTEN: € 67,50 VOOR 4 KG VLEES

 

 

Probeer het en geniet van heerlijk varkensvlees!

Op afspraak is het mogelijk om een pakket te bestellen en op te halen, bel of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-83542328. Ook bezorging behoord tot de mogelijkheden. Betalen kan contant, of per bank.