BELEVEND LEREN – BOERDERIJ EDUCATIE

Wil je op school meer leren over de varkenshouderij? Dat kan! Je kunt samen met je leerkracht en de klas een bezoek brengen aan onze boerderij ’t Uitje!

Om te laten zien wat wij doen en wat er allemaal gebeurd op onze boerderij nodigen we jullie graag uit voor een bezoek. Via boerderijeducatie willen we graag scholieren de kans geven om van het boerenleven te leren wat er nodig is voordat er ‘s avonds een stukje vlees op het bord ligt. Samen met andere boeren uit de regio zijn we aangesloten bij klasseboeren.nl. Kom jij ook gezellig langs met jouw klas?

 

Wat kunnen jullie hier ontdekken en leren?
Wij ontvangen jullie en vertellen iets over onszelf, de varkens, koeien en akkerbouw op onze boerderij. Daarna krijgen jullie een rondleiding op het bedrijf. Jullie maken op een leuke en bijzondere manier kennis met het varken en andere dieren op onze boerderij. Natuurlijk mogen jullie biggetjes knuffelen  en wie weet worden er wel biggetjes geboren! We hopen dat jullie een leerzame en leuke tijd op ons bedrijf hebben. Het is leuk als jullie al wat vragen hebben. Het programma voor jullie bezoek stellen we graag in overleg met jullie school samen. Aanmelden kan simpel via Klasseboeren.nl.

 

Graag tot ziens!